Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek

()
Początkujacy
Jezeli o Niemki chodzi, to najbardziej puszczalskie sa te z .......NRD, tak kiedys mowil do mnie moj starszy ""doswiadczony" kolega, kiedy to grasowalismy po pewnym akademickim miasteczku, pewnego pieknego miasta na pld Polski.
P.s Nie potwierdzam, ani tez nie zaprzeczam
Zgłoś wpis
107 Postów
pawel paul
(paul_nl_82)
Stary wyjadacz
Adamm może daj nazwę tego miasteczka bo nie którzy szukają tu dziewczyn tylko na bara bara sądzę że chłopcy będą ucieszeni z tego
Zgłoś wpis
107 Postów
pawel paul
(paul_nl_82)
Stary wyjadacz
sorki ale nie każdy
ja nie chrumkam
Zgłoś wpis
43 Posty
Daniel K
(Beny.rac)
Bywalec
Schat_je napisał:
Beny.rac napisał:
jaromazurr dobre piszesz ...

Mnich nie wszyscy są zajęci - można spotkać jeszcze takie OKAZY ...

ale czy takie niezajęte OKAZY są porządne? Jak się prowadzą i jak u nich z moralnością?
Oto jest pytanie...

Te okazy to niczym DINOZAURY i mają swoje zasady ...

"Staraj się Być najlepszy, rób więcej niż możesz,Kochaj Przyjaciół, mów prawdę,Bądź wierny, szanuj swego Ojca oraz Matkę. Przestrzegając tych zasad będziesz panem samego siebie. Uczynią Cię silnym, napełnią nadzieją, wskażą Ci drogę ku wielkości..."
Zgłoś wpis
107 Postów
pawel paul
(paul_nl_82)
Stary wyjadacz
temat ma tylko pare dni a ciekawość jest duża oraz zainteresowanie
Zgłoś wpis
879 Postów
N .......
(Schat_je)
Latający Holender
paul_nl_82 napisał:
sorki ale nie każdy
ja nie chrumkam

i czego jeszcze nie robisz?
Zgłoś wpis
537 Postów
ediee edziowy
(ediee)
Latający Holender
kotuś napisał:
...Panowie...hmmm,którys z Was juz to napisal...ze jak sie kobieta szanuje to i jest szanowana....nie tylko nieinteligencja zajela ten kraj,jest duzo madrych,wykształconych ludzi ktorzy ciezko pracuja na dobre imie nas wszystkich

Dokladnie TAK!
podpisuje sie rekami i nogami
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Marrcin840 napisał:
no ja wlasnie uwazam ze z muslimami nie maja prawa tego robic. czy tam zakladac jakis zwiazkow, wlasnie dlatego, ze oni jakby pokazuja tym swoja wyzszosc nad nami. czulem, ze ten turek tak jakby chcial mi cos pokazac ta gadka. sam sie zastanawiam dlaczego w NO sie polki trzymaja, a u was maja taka opinie. dodam, noreczki sie boja ich po prostu, za 90% gwaltow odpowiadaja emigranci z poza EU. nawet byly takie przypadki, ze ciapaki z taksowek gwalcili noreczki bo sprowokowaly ubraniem. zamiast pod chate do lasu.

hm, jak to powiedzial raz Fokus "...czym sie rozni szmata od kobiety? tym ze kobieta sie szanuje"

Co do opinii o Polakach jak jestem w Polsce to przewaznie slysze to od Polek.... (cytat ostatniej rozmowy przez ping z Pania manager z firmy konsultingowej z ktora podjelismy wspolprace strategiczna):

Bella - Warszawa — vrijdag, 08 juli 2011 18:01
widzisz od razu widac ze nie jestes z Polski
: )
Michel — vrijdag, 08 juli 2011 18:01
haha why?
Polacy sa drętwi
nie potrafią prawić komplementów
Bella - Warszawa — vrijdag, 08 juli 2011 18:02
a Tobie to tak łatwo idzie
Bella - Warszawa — vrijdag, 08 juli 2011 18:02
heartbreaker

Wiec cos wtym jest do przemyslenia ... znam duzo kobiety 'finansowa niezaleznych' ktora preferuje orietalne zwiazki niz nacjonalistyczne (np. bez obowiazan, robia sobie wycieczki do Indonezji czy Republika Dominikanska i korzystaja dobrze z zycia), sa odwarte na swiat ... moim zdaniem zdrowe zachowanie bez jakis fobii na inne kultury
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
-
Zgłoś wpis
475 Postów
Patboy !!!
(Patboy)
Latający Holender
sa
Marrcin840 napisał:
Ciekawi mnie opinia osob mieszkajacych w Holandii. Chodzi mi o rzekoma zla marke jako maja nasze rodaczki w tym kraju. Kilka razy spotkalem sie z takimi opiniami w Norwegii, gdzie polki maja opinie raczej trudnych. Rzadko mozna spotkac polke z Norwegiem, z ciapatymi w zasadzie nie wchodza w relacje. A wiec slyszalem taka opinie, ze sporo polek jest z Holendrami dla kasy, sporo robi za wizy dla ciapakow. Jeden turek twierdzil, ze jak mieszkal w Holandii mial 2 polki, w tym 1 miala meza w Polsce, ze sporo pracuje w burdelach itd. Ogolnie ta rozmowa mnie troche z szokowala, szczegolnie, ze gosc uwazal sie za muslima, jakby nie patrzec ja takie zwiazki odbieram jak zdrade naszej kultury. choc musze przyznac, ze jako katolik, nie pozwolilbym corce na zwiazek z czarnym, mimo tej samej wiary, jakos nie trawie ogolnie ciapatych. ponoc w UK tez nie jest najlepiej, nie mniej jednak, chyba nie jest tak zle jak u was.

Witam
Przeczytajac wlszystkie wasze opninie doszedlem do wniasku ze nikt tak naprawde jeszcze nie odpowiedzial Marcina Pytanie
Wedlug mnie niestety ale tak zaczyna sie tu robic ,oczywiscie nikogo niemozna generalizowac ale biorac pod uwage ze duza ilosc mlodych dziewczyn kture tu sa ,przewaznie bez nikogo z rodziny
lubiac sie od czasu do czasu pobawic i sobie pochulac ida porostu tak jak kazdy mlody czlowiek do baru cZy tam na dyskoteke.Kobieta tak jak kazda zdrowa koieta potrzebuje troche meskiej uwagi.

Natomiast Turek,Marokanczyk czy jaki kolwiek z kraju Moslim sa to ludzie bystrzy i przewaznie nie glupi ,porostu zauwazyli ze jest duzy przyplyw ladnych mlodych polek ktore sa tu jak juz mowilem wczesniej same i sa latwa zdobycza.
Na przecietnego polka niezwracaja uwagi ,bo ich niby stac na wiecej.
A Oni (Muzulmani) w takiej sytuacji sa porostu dla nich wszystko zrobic komplementy,prezeciki takie glubpie bajery i stana na glowie jak trzeba ale niestety dziewczyny tylko i wylacznie do pewnego czasu jak dostana tego o co chca niestety to sie wszystko zaczyna zmieniac.

Dlatego prosil bym bardzo Laski nie zadawajcie sie z takimi ludzmi, nic i tak z tego nie bedzie.
RAoznica kultur jest za duza i roznice w takich krajach pomiedzy Kobieta a meszczyzna jest calkowitcie rozna niz tu czy w polsce.
Kobieta musi sie tam potpozadkowac meszczyznie ale meszczyzna kobiecie sie podpozadkowac niemusi!
Przecietna polska Kobieta nieda sie gnebic i bedzie to tylko na krutko mete, ale niestety opinia juz zepsuta i jak holendrzy to zauwazyli ze Polska dziewczyna miala doczynienia z nimi to naprawde nikt sie juz z nich na nia sie niygdy nie spojzy i niebedzie tutaj szanowana.
Oczywisci Kazdy niech sobie robi jak sobie robi tutaj to twoja sprawa ale bodz swiadoma jak to tutaj dziala i jak jest to odbierane przez innych ludzi.
Wymowki typu ja sie zakochalam niebiore powaznie bym raczej powiedzial
hmmmm a gdzie masz swoj rozum!!!
Oczywiscie sa oczywiscie wyjatki ale mieszkajac tutaj dosyc duzo lat nie znam ich osobiscie
i pare dziewczyn ktore byly w takiej sytuacji zaluja tego ale juz odwrucic tego sie nieda
Dodadkowo pozbyc sie takiego goscia nie jest latwe
Pozdrawiam
Patboy
Zgłoś wpis

Bliżej nas